Wednesday, February 2, 2011

jumpa kawan - kawan .

hushh , hushh ! nak dengar cite takk ? uhh , kecohnyaa aku . =.=

td kan , aku pergi sekolah seri sitiawan nak jumpa kawan - kawan aku sekaligus nak salam cikgu - cikgu .
huhuhu , penat jeaaa mak aku suruh bawak laptop, bukannye bukak punn .
then , husna ngn hanis sampai pkul lebih kurang 10 : 50 .
kitorang sembang - sembang arr .

anddd , nak menyampuk sket . td , cikgu - cikgu pergi bace yasin utk teacher linda . aku harap teacher linda sehat balik . sebab teacher linda pernah ngajar aku waktu darjah 2 . ade org kate teacher nazak . aku harap salah laaaa . :((

okehh , okehh , sambung balekk .
aku tanye derang , beest tak dok asrama smkasr ?
depa kate bolehh laa .. [ sengaja ditarik panjang :)) ]
then , aku tnye dpt kwn sebilik yg baaik takk ?
mereka ckp baik lah jugak .. baiklah jugak ? adeke , spatutnya dye ckp baik gilaaaaaaaaaa .
roommate husna ngan hanis sporting gilaaa , kelakar dan yg sewaktu dengannya .
huhh , best arr mereka . aku ni tatau lg dpt roommate yg best ke tak . hiiihhhh , aku hrp roommate aku baik - baik je lahh . mintak sangat - sangat .

then , adelahh ustazah kasi nasihat sket . nasihat ape , taleh cite arr . nnti korang gelak . =.=

dahhhh ! aku tak nak cakap banyak - banyak . buat penat aku jee . byebye !

Tuesday, January 25, 2011

saya tahulahh ..

saya tahu saya gedik . diam - diam sudahhh . =.=

Hujan yang turun ...

Petang td hujan . Esok mendung . Lusa , hujan lagi . Tulat , cerah .

Hahahahaaa , ingat aku ni pakar kaji cuaca kee ? Takdelahh , tipu je .
cume best aku ngan nurin redah hujan , balik tadi .

Keluar dr pintu pagar ....
Aku dengar ade orang jerit ' KAKAK ' . Aku tengok lah tepi .
Nampak bapak aku n Kemal Kiwi dok main payung kat belakang . then , bapak aku suruh letak basikal dlm kereta . 
Lawakk seyhh . HAHAHAAA !!

Monday, January 24, 2011

megi lagii !!

Aghhh , makan megi lagi . bencinyaa !
nak buat mcm mane , aku malas nak masak nasi , megi je lah aku rembat masuk mulut . 
tu pun kire okey aku masak megi ade telur . adik aku kate , aku masak sedap woohh !! dah lapar , semuanya sedap . makan pasir pun kate sedap kalau dah lapar . 

Banyak belanjaa !

woohh , semalam pergi giant and tesco byk gilaa bapak aku belanja untuk beli barang nak bawak gi MRSM .
woaah , itu pun nak kecohh ke ? taklahh . aku cuma nak ckp thanks abah and mak sebab korbankan masa dan duit untuk aku semata - mata untuk aku jadi pandai . 
Andd , aku harap kat sane aku akan jumpa kawan - kawan yg sebaik kawan yang aku ada sekarang ini .
 aku nak jadi orang yg berjaya .
woahh , woahh , tinggi harapan aku kann ? biaselahh tu , org lain ade yg lg tinggi harapan mereka . apeeedaa !

School is Cool

School is absolutely COOL !

Eventough now I ' m in secondary school at SMK Seri Manjung , friends kat SK Seri Sitiawan still the best .

Now , baru je 3 minggu study kat SMK Seri Manjung , dah kene pindah to MRSM Pasir Salak pulak . Sedihnya . I will miss my old friends and my 3 weeks friends !

GOODBYE MY ; old friends [ SKSS ] , 3 weeks friends [ SMKSM ]

WELCOME MY ; new friends [ MRSM Pasir Salak ]